22.2.2011

Oosan rokotukset

Tänään oli sitten pikkuneitin piikityspäivä. Essi lähti kans mukaan vaikka sille ei omaa aikaa oltukaan varattu. Mentiin lääkäriin kävelemällä kun ei tästä ole kuin vajaa kaksi kilsaa, niin saavat koirat tehdä tarpeensa ennen lääkäriin menoa. Niinpä niin, toiveajattelua. No, paikalla oltiin varmaan kymmenisen minuuttia etuajassa ja istuttiin hetki odotushuoneessa. Oosa ei tiennyt miten päin se olisi ollut kun odotushuoneessa oli myös nainen joka kävi hakemassa lääkäriltä paketin lääkkeitä ennen meitä. Häntää piti huiskaa ja yrittää mielistellä vaikka kuinka :) Oosa-raukka ei tiennyt mihin oltiin tultu, mutta Essi tiesi sitäkin paremmin ja kyyhötti nurkassa sen näköisenä että olisi antanut mitä tahansa ollakseen jossakin muualla. Oosakin vaistosi sen ja oli vähän levoton, mutta rauhoittui kuitenkin :)

Oosa meni ensin pöydälle tutkittavaksi. Lääkäri tuumasi ensin että on vähän pulskassa kunnossa, mutta joutui perumaan puheensa ja toteamaan että neitin liian iso nahka ja pöyheä turkki hämäävät melko hyvin. Eli Oosa saa jatkossa taas syödä niin paljon kuin napa vetää ;) Neitiä on kuulemma hyvä piikittää kun on löysää nahkaa niin paljon, heh! Katkennut hammaskin tarkistettiin eikä siinä lääkärin mielestä ollut mitään sellaista mistä pitäisi olla huolissaan. Tynkä on aika lyhyt, mutta se kuulemma todennäköisesti tippuu itsekseen pois, jos ei, niin sitten pitää käydä poistattamassa. Seuraavaksi laitettiin sitten rokotuspiikit, niitä Oosa ei huomannut ollenkaan kun natusti nakinpalasta. Rabiesrokotuksen jälkikirvely sai aikaan pientä vinkumista ja rapsuttelua, mutta siinäpä se, reipas tyttö! Oosa lattialle tutkiskelemaan paikkoja ja Essi pöydälle tutkittavaksi (miten koira voikin laittaa niin paljon vastaan mitä Essi...).

Oosalla oli sillä aikaa ilmeisesti tylsää, joten se järjesti itse itselleen tekemistä ja kävi tekemässä protestikakat huoneen nurkkaan -  "siitäs sait kun tökit kirveleviä piikkejä, hah!"...eipä hävettänyt emäntää yhtään, ei!

Sesset kävi vielä vaakalla. Essin laihdutuskuuri on ilmeisesti toiminut kun vaaka näytti 13,3 kg. Oosa taas sai puntariin lukeman 5,47 kg, eli meidän kotipuntaroinnit on heittänyt n. 300 grammaa yläkanttiin. Neiti on kiloa pienempi mitä sisaruksensa, mutta näillä mennään, pääasia että on sopusuhtainen! Siis jos tuota XXXL-nahkaa ei lasketa ;)



Artulla on kivvaa!

Tähyilijät :) Harmi kun en ihan kerennyt saada asetuksia kohilleen että Arttukin olis ollut terävä...


Illalla Oosa pääsi vielä leikkimään näyttelyleikkejä kun harjoiteltiin hihnassa ravaamista. Namit tahtoo vielä kiinnostaa vähän liikaa, mutta pääasia että on iloista menoa! :) Liikkumista kerkeää harjoitella vielä vaikka kuinka paljon ennen ensimmäisiä näyttelyitä, tässä vaiheessa tärkeintä on että näyttelyleikit on kivoja. Kyllä se vaan kulkee hyvin, hieno neiti! :)


Kokeileppas itse kävellä pää yhtä takakenossa ja yritä näyttää samalla hyvältä! :D

Rokotuksissa ei olekkaan varoaikaa, joten saadaan mennä vaikka heti koirapuistoon tai mätsäriin! Silloin kun Artun rokotin pentuna niin ihan varmasti sanottiin että on viikon (vai kahden) varoaika, jolloin rokotussuoja ei ole kunnolla voimassa, eikä saanut mennä vielä esim. puistoilemaan. Mutta tenttasin lääkäriparkaa tuosta asiasta eikä mitään varoaikaa kuulemma ole olemassa. Joten maailma, here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti