28.2.2011

Oosa 4 kk

Niin se vaan aika huristaa menemään ja pikku trinsessa täytti neljä kuukautta :) Punnitsinkin neitin, mutta tuloksen oikeellisuudesta en ole ihan varma, koska tuo vaaka ilmeisesti heittää sen parisataa grammaa. Vähensin sitten vaakan lukemasta 300 g ja tulokseksi sain 5,75 kg. Saattaa pitääkkin paikkansa jos vertaa siihen tiistain eläinlääkärillä saatuun tulokseen! Olen nyt pikkuisen lisännyt neitin ruokaa, kun se ei kerta lääkärin mukaan ollut lihava. Katsotaan mille alkaa näyttämään tällä annostuksella :)

17 vko / 4 kk

Ei näköjään passaa mennä kehuskelemaan sopusuhtaisella kasvulla, se kostautuu heti! Vissiin on viimeisen viikon syönnit uponneet pelkästään neitin takakoipiin, kun on aavistuksen verran takakorkeutta nyt havaittavissa. On jalat on ilmeisesti kasvaneet niin kovasti että kulmauksetkin hävinneet jonnekkin, jos vertaa esim. 15-viikkoiskuvaan. Mutta eiköhän ne sieltä ajan kanssa löydä takaisin paikalleen :)

Aavistus takakorkeutta näkyvissä?

Hampaatkin on alkaneet tippumaan oikein urakalla. Edestä ylhäältä ja alhaalta uupuu kaksi keskimmäistä hammasta, joten aika harvalta näyttää neitin purenta tällä hetkellä :D Alaleukaan on kovasti kasvamassa jo uudet tilalle :) Yksi kulmahammaskin jo osoittaa vähän heilumisen merkkejä, ei tosin se katkennut, mutta kuitenkin.

Ja tältä näyttää Oosa toiselta puolelta :)

Viimeisen kuukauden aikana Oosa on kyllä rauhoittunut hurjasti. Se ei enää ole semmoinen hirveän kamala riiviö joka hepuloi koko ajan ja järsii joka paikkaa vaikka miten yrittää estää. Nyt se on semmoinen sopivan riiviö ;) Keskittymiskykyä ei ole edelleenkään liiaksi asti, joten mitään temppuja en liiemmin ole vielä opettanut. Seisomista nyt tulee joka viikko opeteltua vähintään kerran kun tuon kuvan ottaa :) Enemmän on keskitytty tämmöisiin jokapäiväisiin juttuihin, kuten sisäsiiteyteen ja luoksetuloon. Temppujen opettamista voi alkaa harkita sitten kun neitille tulee vielä ikää lisää ja malttia (toivottavasti) sen mukana!

Neitin 4 kk-poseeraus. Trinsessa mikä trinsessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti