7.2.2011

Oosa 14 viikkoa

Neiti se vaan kasvaa väistämättä - nyt meni jo viisi kiloa rikki, kun lauantaina pyörähti puntariin lukema 5,25 kg :) Painoa tullut viime viikosta 600 g lisää! On se kyllä syönytkin nyt reilun viikon taas kuin hevonen, hyvä ettei kuppikin mene vielä jälkiruoaksi. Tänä aamuna piti taas vähän jättää sapuskaa kuppiin, eli varmaan nirsoiluviikko taas tulossa. Tällä viikolla pitää antaa taas matokuuri, kun tehosterokotukset on sitten ens viikolla.


Viikonloppuna oli vähän kurja keli, pakkasta ja kamalan kylmä tuuli + lunta tuli vaakatasossa melkein koko ajan, joten paljoa ei tullut nyt oltua ulkona, eikä sen takia kuviakaan tullut kovin paljoa otettua. No, ei sitä aina voi jaksaa :) Viikonvaihde meni saunoessa ja pipoa neuloessa, saas nähdä mitä siitä tulee...lankoihin ja puikkoihin on uponnut varmaan lähemmäs 20 €, joten parempi olis sen pipon nyt onnistua!

Sunnuntaina uhmattiin sitä jäätävää viimaa ja käytiin joen jäällä lenkillä, menomatka tietenkin käveltiin suoraan päin sitä kamalaa puhuria, takaisin kun käännyttiin niin tuuli lakkasi kuin seinään. Tietenkin. No, hengissä selvittiin ja koirilla oli kivaa, sehän se pääasia on :) Essi-mummelikin oli lenkillä mukana, vaikka arvelisin että se olis vilukissana mieluummin jäänyt kotiin.


Ei tuon pikkuneidin kasvua huomaa kun sitä joka päivä katselee, mutta alkaa se Artun rinnalla näyttämään jo isommalta omaankin silmään!


Oosa tomerana tyttönä talutti Arttua, ettei se vaan mene hukkaan.


 "No pitäähän sitä jonkun tuota isoveikka vahtia!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti