21.2.2011

Lumileikkejä

Pakkanen on pikkuisen hellittänyt niin ulkona on tarettu olla pitempään. -18 tuntuu suorastaan helteeltä niiden kolmenkympin pakkasten jälkeen, melkein hikeä pukkaa ;) Huisin kivaa käydä lenkillä kun ei varpaat ole umpijäässä!








Tänään Arttu oli tylsimystuulella eikä alkanut Oosan kanssa juoksemaan rallia, joten Oosa juoksi sitten yksin. Näytti sillä olevan kivaa näinkin!




"Ota kiinni jos saat!"
Sainko corgia laisinkaan: majavan häntä, jäniksen korvat ja liito-oravan nahka?




Muutaman (kymmenen) numeroa liian iso takki...
Vaikka Oosa onkin niiin söpö, ei sekään aina jaksa vain söpöillä. Löytyy siltä melkoisia riiviöilmeitäkin ;)








Kun enimmät energiat oli purettu pihalla rallittelemalla, käytiin vielä vähän kävelemässä ja leikkimässä lumikasalla. Nyt Arttukin jo innostui vähän touhuamaan :)










Pellon poikki takaisin kotiin - matkalta löytyi pientä välipalaa. Oosa on opettanut Artulle pahoja tapoja - nimittäin sen että joku tikku/keppi/risu/heinänkorsi pitää olla koko ajan suussa...huoh.



"Välipalaa, njam njam!"
Oosa taas vanheni lauantaina viikolla, tässäpä 16-viikkoisposeeraus salamalla ja ilman, kun näemmä semmoinenkin räpsy kutakuinkin onnistui :) Valkotasapaino oli vaan säädetty salamalle joten värit on "vähän" päin prinkkalaa...



Huomenna onkin sitten pikkuneitillä tehosterokotukset, tällä kertaa tuossa Muhoksen eläinlääkärillä. Katkennut hammas pääsee samalla lääkärin syyniin. Ei ympäröivä ien ole ainakaan vielä punoittanut eikä hammas näytä edelleenkään vaivaavan Oosaa mitenkään. Essi-mummeli lähtee kans mukaan, kun sillekkin voisi rokotukset uusia. En kyllä aikaa varatessa muistanut Essistä sanoa, mutta se ei taida täällä "landella" olla niin justiinsa, varmaan sekin ne rokotukset saa vaikka en muistanut Essille omaa aikaa varata :)






Kuvauslapasten suunnittelma on jo pääkopassa valmiina, enää puuttuu langat ja puikot, niistä näyttää olevan pula tuossa lähitavaratalossa. Jospa niitä sinne tässä kohtapuoliin tulisi lisää. Polttelis jo päästä neulomaan!

2 kommenttia:

  1. Tee "rääpikkäät" eli sormikkaat joista puuttuu sormenpäät! Niillä voi kuvailla... tv. Äiti

    VastaaPoista
  2. ^ Ei pysty edelleenkään, kun sormet jäätyy jos sormenpäät paljaana! Siksi on pakko tehdä jonkinlaiset lapaset joissa on etusormi ja peukalo erillään..

    VastaaPoista