6.8.2011

Oosa on nyt virallisesti junnu

Niin se vaan tuo meidän neitimakkara vanhenee käsittämätöntä vauhtia, viikonloppuna pyörähti mittariin jo 9 kk?! Eli pentuaika jätetty taakse ja nokka kohti junnuikää - siis näyttelytermein, pentu se on meikäläiselle vielä pitkään ;)

Miss Bikini 9 kk





...näethän sen järjen valon joka loistaa metrien päähän?

Liikkettä löytyy, edelleenkin :)



Samalla tuli otettua Artustakin uudet kuvat. Eli Arttu 3 v 1 kk, s'il vous plaît:




Oosan iän lisäksi myös puntari pyöräytteli uusia lukemia: 9,8 kg! Oon kyllä katsonut, että on se saanut vähän lisää lihaa luitten päälle, mutta tuo lukema oli paljon enemmän mitä ajattelin. Eli kuukaudessa tullut reilu kilo lisää painoa, varmaan nyt on/oli joku kasvupyrähdys menossa ja kohta sitten taas tahti hidastuu - arvatenkin niin, että sitä kymmenen kilon rikkimenoa saadaan taas kuukausikaupalla odotella -_- Toisaalta en tuota painonnousua yhtään ihmettele, kun ottaa huomioon neitin pitkään kadokissa olleen ruokahalun löytymisen. Ei sitä vieläkään hyväksi syömäriksi voi sanoa, mutta jokainen napaa kohti saatu murunen ei ole enää hirveän kädenväännön takana :)





Pari viikkoa takaperin käytiin puistoilemassa pitkästä aikaa, kavereina tällä kertaa Iitu, Kerttu ja Dewi.

Dewi ja Oosa

Oosa ja Iitu

Iitu ja Oosa

Iitu ja Oosa. Tytöt fiksuina :)

Oosa ♥ Dewi

"Tää on muuten mun vesikuppi, näpit irti!"

Saman viikon viikonloppuna käytiin myös Vihajärvellä sukulaisten luona. Mukaan pääsi pikku-Oosa viettämään mukavaa kesäpäivää järven rannalle :)

Koppi!

Neiti Kesäheinä

Kuka nauttii uimisesta?

Mukapiilossa

Ketunpoika ruohikossa

Mallikuva :o)


Hoplaa, pallon perään!
Keskiviikkoiltana käytiin pötköjen kanssa mätsärissä treenamassa viikonlopun Kuopion näyttelyä varten. Oosa oli tuttuun tapaansa reipas kaahottaja, kuitenkin malttoi seistä hienosti ja pöydälläkin se suurinpiirtein pysyi. Ei se ihan patsaana tönötä, mutta kyllä sen saa tutkittua, ja se saa kelvata :) Tuomari kehui Oosaa oikein lihaksikkaaksi ikäänsä nähden ja ilmekkin on kuulemma oikein ihastuttava (niinhän se on! ;)) - niinpä Oosa kipitti itsensä sijoitukselle pienten pentujen PUN3! Sitten oli Artun vuoro, joka lähti mukaan harjoittelemaan pöydälläoloa kilpailutilanteessa (tai siis tilanteessa jossa hihnan toinen pää jännittää). Sanoin tuomarille ennen pöydällemenoa, että Artulla on pöytäkammoa, että voisko tunnustella vähän varovaisemmin ja antaa vaikka namia aluksi. Tuomari oli oikein mukava ja ymmärsi tilanteen, joten pöydälläolo meni superhienosti! :))) Aluksi Arttu oli taas tosi jännityneen oloinen ja pakitteli pöydän toiseen reunaan, mutta kun tuomari antoi namia ja silitteli, niin Arttu rentoutui ja antoi tutkia hienosti myös takaosan ja kilkuttimet. Kehän laidalla kuulin, että Arttu oli jopa heiluttanut häntää pöydällä ollessa - oho! Parikehässä liikkeetkin meni varsin hyvin, kerran Arttu lähti kiihdyttelemään edellämenevän uroksen perään, mutta hihnasta nykäisyllä sai huomion takaisin namiin ja loppu meni hyvin :) Nauhakehässä hoksasin sitten sanoa antaa seuraamiskäskyn, joten Arttu napotti koko ajan minua eikä huomannut edellämenevää koiraa ollenkaan. Sijoitusta ei herunut, mutta se ei haittaa pätkääkään, kun pöydälläolo meni niiiiiiin hyvin! Toivottavasti Artulla menis huomenna pöydällä etes puoliksi yhtä hyvin mitä tuolla mätsärissä, niin oisin tosi iloinen :)

Pienten pentujen PUN3

Tönöttää


Nyt sitten vaan toivotaan huomiselle hyvää keliä. Tai no lähinnä toivon sitä, että ei sataisi ainakaan yhtä paljon kuin Oulussa, se ei ollut yhtään kivaa!

Lopuksi vielä vähemmän edustavia kuvia pötköistä, kun kameran nokalla oli vaihteeksi pikkuputki (18-55mm). :D



Mutruhuuli




Smile!
Takapihan valtias

"Vähänkö mulla on komia kieli!"

"Hello there!"
"Hmm...mikäs toi on?"

Munamies!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti