18.8.2011

Nautiskelua (viimeisistä?) kesäisistä keleistä

Maanantaina käytiin pikapikaa pyörähtämässä Muhoksella yötä. Pötkylät riekkuivat taas takapihalla onnessaan ja illalla käytiin vielä piiiiiitkä metsälenkki. Tosin kamera ei ollut lenkillä mukana (ei sillä, että siellä olisi paljoa pystynyt pysähtymään ja kuvia ottamaan, oli meinaan itikoita sen verran), mutta koirilla oli kivaa ja se on pääasia!

Grillivahti
"Mmm...makkaraa..."



Neitinakki nauttii kesästä

Arttu ei saa enää kieriskelläkkään rauhassa :-(

"LEIKITÄÄN-NYT-HETI-NIINKU-OIS-JO!"

Mitä lie Arttu näki, ilme on aika muikea! :D

"On muuten hyvän makuinen käpy!"

Vauhtipötköt

Silmät putoaa päästä..."PALLO!"
Tiistaiaamuna Artulle oli vähän luksusta luvassa, kun se pääsi emännän kanssa kahdestaan lenkille, oi autuutta! Käytiin kesän eka pyörälenkki, heh :) Samaa metsäpolkua pitkin käytiin polkemassa, kuin edellisenä iltana, mutta ei kuitenkaan yhtä pitkää matkaa. Puolikkaassa lenkissäkin tuntui olevan ukkelille ihan tarpeeksi, oli sen verran naatti loppuillan. Lenkin jälkeen sitten konkkaronkka autoon ja kohti Oulunsaloa, jossa oli tarkoitus pitää pentutreffit! Arttu matkasi puoliskon kanssa Ouluun kämpille jatkamaan uniaan ja Oosan kanssa jäätiin treffeille, jossa oli tällä kertaa osallisina sisarukset Oosa, Nemo ja Maya ja lisäksi Iitu ja Kerttu, sekä aikuisempaa ikäluokkaa edustamassa Frodo ja Camo.

Corgi x 7
Camo, Maya, Kerttu, Oosa, Frodo, Nemo ja Iitu
Pötköt pääsi ensin riekkumaan Heidin takapihalle, kun odoteltiin että kaikki osallistujat pääsee paikalle ennen lenkillelähtöä. Kaksjalkaisille oli tarjolla herkkujauhelihapiirakkaa, kiitos vaan kokki-Heidille! :) Oosalla tais olla taas kaikkein hauskinta Nemon kanssa, on ne kuin paita ja peppu :) Seuraavaksi taas pakkauduttiin autoon ja lähdettiin metsälenkille. Lenkin varrelle jäi ipanoista enimmät virrat niin, että saatiin sisaruksista otettua sisaruskuva. Ei ne suinkaan paikoilla pysyneet, vaikka olivatkin siinä vaiheessa parisen tuntia riekkuneet keskenään ja käyneet metsälenkin, ehei!

"Eikö me jo saatais sitä nakkia?!"

Nemoa ujostuttaa...
Pitkän äherryksen jälkeen saatiin kolme onnistunutta kuvaa, joissa jokaisessa yksi sisaruksista näytti fiksuilta ja kaksi muuta julkaisukelvottomilta...niinpä tietenkin! Mutta onneksi on kuvakäsittelyohjelmat keksitty...pienen palapelikikkailun jälkeen, saanen esitellä: Tejakes Full Of Life "Nemo", Tejakes Loving The Life "Oosa" & Tejakes Joy Of Life "Maya" 9,5 kk!

Sisaruspotretti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti