7.4.2012

Pääsiäisenviettoa

Hupsista, taas on päässyt vierähtämään tovi edellisestä päivityksestä. Tuppaa vaan työt viemään sen verran monta tuntia päivästä, että illalla ei enää jaksa edes mietiskellä mitään blogin päivittämistä, ja viikonloppuna on sitten muutakin tekemistä kuin istuksia koneella. Eipä sillä, ei tässä mitään sen kummempaa ole edes tapahtunut, joten mitään pakottavaa tarvetta päivittämiselle ei ole edes ollut. Mutta yritetään näin pääsiäisen kunniaksi raskia kuluttaa tästä ruhtinaallisesta neljän päivän "lomasta" hetki blogin kirjoitteluunkin. ;)

Hullulla on halvat huvit ja idiootilla ilmaset - päättele siitä! :D




Artulla on kivvaa!

Niin iloisen näköiset nakit, että väkisin alkaa hymyilyttää itseäkin!
Kennelyskää on tuntunut olleen Oulun seudulla liikkeellä tosi paljon viime aikoina. Tai oikeastaan ko. köhä kuulostaa levinneen Tornion näyttelyssä helmikuun lopulla, moni corgikin sairastui, mutta kuin ihmeen kaupalla meidän pötköt säästyi moiselta taudilta - melko ihmeellistä ottaen huomioon, että meitillä on yleensä melko huono tuuri! Ollaankin nyt pötköjen kanssa vietetty hiljaiseloa, puistoilut on unohdettu ihan suosiolla ja skipattiin jopa viime viikonloppuna ollut Muhoksen mätsäri, jota olin odottanut pitkään (kumpanenkin pötkö tartteis kehätreeniä ennen kesän koitoksia) - en usko, että meillä toista kertaa olisi ollut niin hyvä tuuri, että oltaisiin tartunnalta vältytty, mitä tuon Tornion suhteen oli!

Pääsiäispupu
Mehujäätä, namskis!
Tokorintamallakin ollaan vähän skarpattu, jos niin voi sanoa: päästiin kuukausien yrittämisen jälkeen peräti yhdesti häiriötreenihin! :D Kummatkin pötkylät yllätti positiivisesti; Arttu tykitti sata lasissa, eikä huomannutkaan muita koiria ja Oosakin malttoi alkusähellyksen jälkeen keskittyä varsin kivasti. Ei me ehkä ihan toivottomia tapauksia ollakkaan, jee! Toivottavasti päästään jatkossa hieman useammin treenailemaan porukalla. Muutenkin oon ottanut itseäni niskasta kiinni ja työstänyt esim. sitä Artun surullisen kuuluisaa hyppyä kosketusalustan kanssa - eikä se ehkä ihan niin surulliselta enää näytä. Kummankin kanssa otin naksuttimen käyttöön, ja edistystä on havaittavissa. :) Eli pieni tokokärpäsen purema on saatu, mutta pitäisi vain saada treenattua useammin. Toivon, että treeni-into taas palautuu pikkuhiljaa, kunhan meitin vakitreeniparkkipaikka sulaa ja tyhjenee (vieressä on jäkiskenttä, joten parkkis on talven ollut melko täynnä). Harkinnassa on myös ilmoittautua jonnekkin tokokurssille, sitten ainakin tulisi treenattua säännöllisesti ja toivottavasti saataisiin vähän apua esim. Artun hyppyyn ja paikallaoloon, sekä Oosan treenaamisen suhteen ylipäänsä - se kun on niin tsäpäkkä tapaus, että meikäläinen ei meinaa aina pysyä perässä...ainakaan Artun jälkeen!



Neitinakki ei ole edelleenkään suvainnut aloittaa niitä juoksuja, joita odotin jo viime kuun puolella, pöh! Vesi-ilmapallolook on kerennyt hävitä ja merkkailukin on hieman laantunut, notta aikookohan se sitten tehdä niitä juoksuja ollenkaan? Toisaalta takapuolen putsaaminen on nyt lisääntynyt ja Arttukin on neitin peräpäätä nuuskinut enemmän, joten ei vielä hätäillä - jospa se tässä kohtapuoliin ne alottaisi, niin eivät vielä kovin pahasti häiritsisi alkukesän näyttelyitä! :)


Oosa 17 kk ja jonkinlainen vapaaseisotus
No onhan tässä ehkä sen verran mainittavaa, että pötköt sai uudet remmit, pannat ja valjaat. Tosin hilkulla oli, että oisivat jääneet ilman! Oon sitä Hurtta Pro:n mallistoa katsellut siitä asti kun se pari vuotta sitten tuli kauppoihin, että tuommoset pitäs koirille saada, Artulle ehdottomasti vihreänä ja Oosakin kun nyt nurkissa pyörii, niin sille sitten punaisena, kun se on tuommoinen tyttömäinen hempukka. En sitten kuitenkaan ikinä raskinut niitä ostaa, joten ajattelin, että tuhlaan nyt vähän säästöjä pari viikkoa ennen ekaa palkkapäivää ja hommaan ne uudet lenkkivermeet koirille, kun niistä on niin pitkään jo haaveillut. Kävi sitten ilmi, että helpommin sanottu kuin tehty - se kun on poistuva mallisto, eikä niitä tahdo saada enää mistään! Joka paikka piti koluta, että mieleiset vielä löytyi oikeassa koossa, mutta nyt ne on, vihdoin ja viimein - huh. Ja niitä nyt pyörii nurkissa sen verran, löytyy vielä kolmannellekkin koiralle asti, jos semmoinen joskus tulee. :)


Oosakin taitaa tykätä uusita lenkkitamineista?

Meitä "lomanviettäjiä" on onneksi hemmoteltu varsin kivoilla keleillä, ainakin näinä kahtena ensimmäisenä päivänä. Siis jos sitä eilistä styroksipallokuuroa ei oteta huomioon - tosin harmikseni satuin olemaan lenkillä juuri sen kuuron ajan! :D Nyt on ollut mahtavat kestohanget, jotka on luoneet kilometrikaupalla lisää lenkkireittejä - töppötassut tykkää! Etenkin Arttu, joka normi hihnalenkillä tekee hidasta kuolemaa, kun tiet on vielä paikkapaikoin märkiä ja kuraisia...onneksi Oosa ei kurasta välitä pätkääkään, vaan on se kyllä sitten ainakin tuplasti kuraisempi lenkin päätteeksi mitä Arttu!

110 km/h
Wrooom!
Riiwiö!

Pieni koira ja suuri valkeus
"Hahaa, pöllinpäs Artun kepin!"

Jäniksenpapanoista täytyy ottaa kaikki ilo irti: ensin kieriskellään päällä ja sitten pistellään parempiin suihin!

Kevään ensimmäinen joutsen tuli bongattua jo parisen viikkoa sitten ja valoisaa piisaa nykyään yllättävän pitkään - ehkä se kesä sittenkin tulee?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti