29.4.2012

Neitinakki 18 kuukautta

Kylläpäs se aika on taas hurahtanut. Huomenna tulee kuluneeksi 1,5 vuotta neitinakin syntymästä. Omasta mielestä se ei mitenkään voi olla jo niin vanha, mutta kalenteri ei liene valehtele?

Oosa 1,5 v


Nyt on sitten junnuilut junnuiltu, ja näyttelyissä pitäisi muka mennä jo nuorten luokkaan, kääks! Ei kait tuota vauvaa voi mihinkään isojen tyttöjen keskelle vielä laittaa, eihän? Kyllähän me ois vielä ihan mielellään kierrelty junnuilemassa tovi jos toinenkin, mutta kun näyttelysäännöt ei anna periksi...

11,5 kiloa hymyä, aurinkoa ja hyvää tuulta, s'il vous plaît!

Neitillä on painoa semmoiset 11,5 kg tällä hetkellä. En oikein tiedä, mihin tuo puolen vuoden aikana tullut puolikiloinen oikein on mennyt, kun aika onnettomalta rimppanalta neiti tuntuu itsestä vieläkin. Ehkä turkki on paksuuntunut puolen kilon edestä? :D Vaan eipä Arttukaan ollut puolitoistavuotiaana lähelläkään valmista; kolmevuotiaana luulin sen olevan valmis, mutta kyllä se vaan kehittyy edelleenkin - joten eipä hätäillä Oosankaan suhteen. Katsellaan mitä tuleman pitää. :)

Naurava nakki
Oosa se sitten pihtailee juoksujaan yhä edelleen. Olin ihan varma, että takapuoli oli jo hieman turvoksissa menneellä viikolla, mutta ilmeisesti se oli väärä hälytys ja kuvittelin omiani, nyt ei ole mitään normaalista poikkeavaa havaittavissa. Sormet ristissä toivon, että josko se nyt vielä jokusen viikon niitä pihtailisi, että eivät tärppipäivät sattuisi juuri pahimmoilleen sotkemaan "hurjaa" toukokuun näyttelykautta! Kesäkuussa olisi sitten hyvää aikaa juoksuilla. :o)

"Sanoiko joku 'nakki'?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti