4.3.2012

Mistä on lauantai tehty?

Pennuntuoksusta, naskalihampaista ja vadelmatassuista - ainakin tämän viikon lauantai!




Pistääkkö nukkumaan vai ei, kas siinäpä vasta pulma.
"Maistaisko tästä?"


"Odottakaa minua!"

Tuitui!


Vadelmatassut


Hauk




Jaa, että mitäkö ipanoita nämä on? No, palataanpas ajassa hieman taaksepäin, marraskuun lopulle. Arttu teki vajaan viikon mittaisen vauvantekoloman Region's-kennelliin Kalajoelle Weeran aka Region's Your Sweet'n luokse.

Weera - Region's Your Sweet (luonnontöpö)
FI & SE MVA Region's Jovial O'Bogey x Puksipuun Sweet Dreams
Kuva © Marjo Manninen

Sitten jännitettiin joulun ja uudenvuoden ylitse, että tuottiko Artun loma tulosta - isoa pentuetta ei ole tulossa, mutta jotain eloa Weeran massussa oli havaittavissa! Niinpä 27.1. päivänvalon näki Region's C-pentue: tyttö ja poika, kumpikin pitkähäntäisiä.

Pennut viikon vanhoina. Kuva © Marjo Manninen

Jännää, että punaiset vanhemmat saa aikaan kaksi näinkin tummaa trikkilapsosta, mutta niin se luontoäiti järjestää ylläreitä - emän soopeli- ja trikkipainoisella taustalla toki lienee vaikutuksensa. :) Mielenkiintoista nähdä, miten tuo väri jatkossa kehittyy, jäävätkö lappunaamoiksi, vai alkaako punaista karvaa puskea läpi. Todella harmi, ettei Weeran töpö periytynyt kummallekkaan pennuista! Mutta kummallakin on kuitenkin normaalit hännät, eikä kikkuroita. ;)

Vauvat täyttivät perjantaina jo viisi viikkoa ja pääsin lopultakin, pienoisten auto- ja aikatauluongelmien jälkeen, katsomaan pentuja. Ja voi turkanen, että osaavatkin olla sieviä!

Sisko ja sen veli
Söpöyden lisäksi ovat vielä varsin lupaavan näköisiä, kyllä voi Artun puolesta olla tyytyväinen! Mukavan vahvoja ja jämäköitä pentuja - näistä tuskin mitään hentoisia tulee, tyttö kun painaa viiden viikon iässä saman verran kuin Oosa seitsenviikkoisena. ;) Muutenkin miellyttävät rakenteensa puolesta omaa silmää. Harmi ettei pentuja tullut tällä kertaa enempää, nämä kaksi on sen verran mukavia, että oishan noita voinut olla muutama lisää! Mukavan reippaita pentuja ovat luonteenkin puolesta, ja poitsun kanssa leikittiin jo vähän vetoleikkejäkin. :D

Tyttö eli "Jännä" 5 vkoa
Jännä 5 vkoa ja 1,9 kg
Jännä
Poika eli "Kalle" 5 vkoa
Kalle 5 vkoa ja 2,1 kg
Toivottavasti saadaan vielä aikataulut passaamaan, ja pääsen pikkuisia katsomaan uudestaan, ennen kuin muuttavat uusiin koteihinsa. :)

2 kommenttia:

  1. No Onnea Artturille pentujen johdosta! Onhan ne aivan ihhhhhhhaaaaaaania !! Ei passaa usein katsoa kuvia ettei tänne kolmas turri ilmesty....

    Ja Oosalle ja Artulle onnittelut hyvästä Tornion näyttelymenestyksestä! Samoin Iitulle ja Nemolle! Kakkukahvithan juotiin heti näyttelyn jälkeen.

    tv. Äiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos Meiju käynnistä ja suuri kiitos todella ihanista kuvista, eiköhän tässä toisenkin kerran nähdä, pennut ei leinee muuta aivan heti jonnekin on ne niin komeita et ai,ai...

    VastaaPoista