9.3.2011

Kuivaniemen vierailu

Sunnuntaina otettiin suunta kohti Kuivaniemeä, käytiin juhlistamassa äipän synttäreitä. Pötköt pääsi tietenkin mukaan ja riekkumaan ulos. Oosa ja Sissikin tuli hieman kankean alun jälkeen varsin hyvin toimeen. Sissi oli vaan turhankin innokas leikkimään Oosan kanssa, eikä antanut raukan edes nukkua rauhassa. Sissi laitettiin sitten kiinni että Oosa saa nukkua, mutta eipä siinä kauaa mennyt kun pikkuneiti meni itse härnäämään Sissiä, pöhkö otus!


Sissiä ei Arttu enää kiinnostanutkaan yhtään, joten Arttu sai sitten tyytyä lumipaukkujen perässä juoksemiseen, kun tytöt leikki keskenään ;)

Kyllähän tuota (harvaa) purukalustoa isompikin koira säikähtää!
"Jaiks!"

"Tsekkaas nämä hampaat!"
"Titten itona mullakin on tuommotet!"

"Emmä sua pelkää vaikka ootkin noin iso!"

"Hä-hää, onkos isoveikka vähän jumissa?!"

Ei huolet murheet paina, ei



Tosimiehet ei mitään pikkusia lumipaukkuja kantele, nih!

"Pois eestä tappijalat!"




Oosakin vanheni taas viikolla lauantaina. Niin se vaan aika vääjäämättä kuluu, ja neiti kasvaa. Puntaroinnin tarkkuudesta en taaskaan ole ihan varma, mutta jos edellisen viikon kaavalla mennään niin nyt oli painoa 5,9 kg. Kohta menee kuuden kilon raja rikki, jee! Oosan syöminen on ollut vähän huonon puoleista viime päivät, ensin ajattelin että nirsoilu johtuu puhkeavien hampaiden takia kipuilevista ikenistä, mutta sitten selvisi että neitille ei kelpaa ne omat pentunaput, Artun naput kyllä uppoaa, samoin Essin kevytnappulat jne. Sitten hoksattiin että niitä napuja ei vaan kertakaikkiaan voi syödä kupista, vaan ne pitää ripotella lattialle, josta niitä voi vähän natustaa (kaikkia ei tietenkään voi syödä että homma on mahdollisimman sotkuista). Oosa sitten ruokaili päivän ajan lattialta, sen jälkeen vissiin hoksas että kyllä se ruoka on paljon fiinimpää syödä sittenkin sieltä kupista, nyt kelpasi iltaruoka jo suoraan kupista ja kaikki meni viimeistä murusta myöten ;)

Neitikookio 4 kk 1 vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti