6.4.2013

Mammaloman alku

Enää on noin viikko Oosan h-hetkeen, joten Oosan oli aika lähteä kasvattajan hoiviin odottamaan synnytystä. Nyt täytyykin pärjätä monta monituista viikkoa ilman pikku pirpanaa, mitenhän sitä selviää? Artulla ei varmaan kovin kova ikävä tule moista hormonihirmua, ukkeli taitaa vain olla onnessaan kun saa kaiken huomion. ;)

Enää noin viikko aikaa kasvatella massua


Massu on kasvanut kovasti viimeisen viikon aikana, minkähän verran kerkeää vielä viikossa kasvaa. :) Oosalla alkoi vauhti hidastua samaa tahtia mahan kasvamisen kanssa, mutta "lenkille" sen piti silti päästä joka päivä. Eihän ne pitkiä tallustuksia olleet, mutta jos toinen touhuissaan on lähdössä ja jaksaa taapertaa mahasta huolimatta niin miksikäs ei. :) Lähinnä hajujen nuuskutteluahan ne oli. Iltaisin Oosalla alkoi olla jo aika tukala olo massun kanssa, läähättelyä, vinkumista ja eestaas hiihtämistä. Pennut kun aloitti iltajumpan juuri silloin, kun pitäisi nukkumaan alkaa.

Tässä noin kaksi viikkoa h-hetkeen
Pirteä mammakoira
Arttu varmaan miettii, että pitäisikö Oosa ilmoittaa siihen "Rakas, sinusta on tullut pullukka"-ohjelmaan...

Ruoka upposi viime päiviin asti kuin pohjattomaan tynnyriin, mutta sitten alkoi turvotetut nappulat tökkiä. Onneksi kuivana vielä maistui, joskin vähän hitaanlaisesti. Mitähän trinsessa mahtanee viimeisen viikon aikana suostua syömään? :D

Maitobaari aukeaa kohta :)
Ensi viikko onkin yhtä jännäämistä. "Virallinen" h-hetki olisi 12.4. ensimmäisestä astutuksesta laskien, mutta pupelothan voi syntyä jo aikaisemmin. Tai sitten myöhemmin. Nyt vaan toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että kaikki menee hyvin. Kunhan mamma ja pennut voi koitoksen jälkeen hyvin, niin silloin kaikki on hyvin!

Viikon päästä selvinnee, montako masuasukkia tuolla majailee.
Ehkäpä kuitenkin enemmän kuin se kaksi, jotka bongattiin ultrassa? :)

1 kommentti:

  1. Oosan mahasta päätellen töpötassuja tulee enemmän kuin kaksi! Meillekin sitten puppy-uutisia, kiitos :) tv. Äiti Lapista

    VastaaPoista