31.12.2011

Sisarustreffit

Oosan ainokainen punainen sisko oli Kuopiosta käymässä, joten sovimme tietenkin puistotreffit, jotta sisarukset pääsevät näkemään toisensa sitten pentulaatikon. Valitettavasti treffeille ei sitten päässytkään Oosan lisäksi kuin Nuka-veli, mutta se ei tietenkään menoa hidastanut, vaan sisarukset temmelsivät melkein 1,5 tuntia kolmistaan. :)

Sisaruspotretti: Ippu (Tejakes Spice Up Your Life), Oosa ja Nuka


Ippu-sisko on vähän semmoinen välimalli turkin suhteen; se ei ole yhtä pitkä kuin Nukalla, mutta ei ihan normaalipituinenkaan kuten Oosalla. Lähinnä kaulassa ja pöksyissä oli pidempää karvaa, ja rungossa melkein normaali corgin turkki. Nuka ja Ippu muistuttivat paljon toisiaan muutoinkin kuin turkin suhteen, Oosa on hieman erityyppinen. Tuommoinen pidempi turkki hämää yllättävän paljon, nimittäin Oosa ja Ippu painavat kumpikin n. 11 kg, mutta Ippu näyttää turkkinsa kanssa paljon isommalta. :)

Samanlaisia eleitä Oosalta ja Ipultakin kuitenkin löytyi, ja lienetkö sitten muistaneet toisensa pentulaatikosta, nimittäin alkututustumisien jälkeen tytöt löysivät yhteisen sävelen ja painattivat pitkin puistoa peräkanaa! Kylläpä oli kiva päästä näkemään kauempana asuva siskokin. :)

Oosa on ollut pari viime viikkoa kamalan energinen duracellpupu - siinä määrin, että lenkillä on emännällä välillä ollut pinna kireällä kun tuo yksi pomppii, kiskoo ja heittelee voltteja melkein tauotta, joten puistoilu sattui kyllä hyvään saumaan, Oosa pääsi purkamaan patoutunutta energiaa sisarusten kanssa riekkasemalla. Puistosta kotiin kävellessä remmin päässä oli varsin hyvin käyttäytyvä corgilo ja kotiin tullessa neiti ei meinannut jaksaa kiivetä edes portaita toiseen kerrokseen. Hyvin se tuommoinen puistossa telmiminen kuluttaa pois ylimääräiset energiat!

Simahtanut puikula

Oosa ruokailurintamalle kuuluu hyvää tällä hetkellä: sekä aamu- että iltaruoka on hävinnyt viikon ajan kupista, vieläpä hyvällä ruokahalulla. Ja siis nyt puhutaan niistä napuista, joita Oosa ei ole ikinä syönyt "vapaaehtoisesti" - eilen se jopa leikki aktivointipallolla, jossa oli pelkkiä napuja sisällä, ja vielä söi ne naput jotka pallosta tuli ulos! Emäntä on hieman hämillään tämän uuden suuntauksen kanssa: näin helppoako se on, kun kumpikin koira syö normaalisti?! Toivotaan että tämä syömisinnostus ei ole väliaikainen mielenhäiriö, vaan että sapuska kelpaisi jatkossa tuohon malliin. Ehkäpä Oosalle tulee nyt taas jonkinlainen kasvupyrähdys, kuten pentuna silloin kun sille tuli kausi jolloin ruoka kelpasi hyvin - pieni harppaus kehityksessä ei olisi yhtään pahitteeksi näin tammarin alla! ;)

Oosasta otettiinkin uusi seisomiskuva näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi. Otin ja oikein kampasin kunnolla neitin kuvaa varten, ja melkoinen kasa siitä lähtikin karvaa, turkki muuttui heti paljon siistimmäksi! :)

Oosa 14 kk

 Pitänee myös raportoida siitä Oosan mysteeripatista sen verran, että se on pysytellyt poissa jo jonkun aikaa - toivotaan, että asia pysyy nyt tällä mallilla, eikä uusia enää ilmaannu!

Lunta on vihdoinkin satanut vähän reilummin kuin millin kerros, ja siitäkös pötköt ovat onnessaan!
Vahtikoira

  
Arttu rakastaa edelleenkin lumipalloja!



Kauhukaksikko

"Heitäjo, heitäjo, heitäjo!"




Niin sitä viedään viimeisiä tunteja vuodesta 2011. Rakettien pauketta kumpikaan ei ole ainakaan toistaiseksi säikähtänyt. Ensimmäiset isot paukut kumpikin haukkui kuin ovikellon konsanaan, mutta muuten ovat olleet normaalisti, nytkin nukkuvat sikeästi tuossa jaloissa. Pötköt kuittaa tältä vuodelta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti