1.1.2013

Terveisiä Ylläkseltä

Lappihöperö emäntä pääsi välipäivinä käväsemään Ylläksellä, jippii! Parin päivän reissu ja kunnon maisemanvaihos anto stressille kyytiä. Lomahan on sillon ajanu asiansa, kun työjutut unohtaa kokonaan ja on päivissä ja jopa kellonajoissaki sekasin, eikö? Kolme "ajatonta" päivää reissun päällä mahtavissa maisemissa ja hyvässä seurassa nollas pään enemmän ku hyvin. :) Perillä yövyttiin miehekkeen kaverin mökillä, ja kun kutsu ei koskenu koiria, niin pötkelöt jäi pariksi päiväksi kotia (syömään hyvin, ainaki Oosan tämänhetkisistä linjoista päätellen). Tässäpä muutama kuva reissusta. Ja se syksyn töllössä pyöriny ohjelma (Ylläs - huipulla tuulee) ei valehellu, siellä huipulla tosiaan tuuli, aika kovaa ja kylmästi vieläpä!











Hissikammosta hirvittää...
Päätettiin hetken mielijohteesta käyvä ulkomaillaki, eli tultiin Ruotsin puolta takas. Tämä on otettu Muoniojoella rajalta, oikeella Suomi ja vasemmalla Ruotsi. :)

Vuodenvaihe meni kotosalla koirien kanssa. Lenkillä ei keretty pötköjen kanssa eilen käymään, ku töistä olin kotona siinä viiden hujakoilla, jollon innokkaimmat alko ja pommittamaan. Arttu ei paukuttelua näyttäny huomaavan, mutta Oosa edellisvuosista poiketen alko vähä läähättelemään ja jännäämään ensimmäisten pamausten myötä, joten lenkille en viittiny niitä alkaa raahaamaan. Onneks Oosa kuitenki rauhottu illan mittaan niin, että lopulta röllötteli sängyn vieressä nukkumassa, eli vuodenvaihe suju kuitenki suht kivuttomasti. :)


Se hetki ennen hepulia, you know?
Oosa tosiaan joko söi tosi tukevasti sen parin päivän Ylläksen reissun aikana, tai sitten se on taas alkanu keräämään nestettä juoksujen takia. Jälkimmäinen vaihtoehto saattas pitääkkin paikkansa, kun Arttu nuohoaa entistä enemmän neitin takapuolessa kiinni. Lenkkeily on yhtä pysähtelyä nykyään, kun Oosanki pitää saaha merkata jokanen lumen alta törröttävä risu, pieninki lumipaukku ja ainaki joka toinen aurausviitta (ja Artun kans, kuhan se on eka lussuttanu sen Oosan pissin, yök). Neitokainen tuntuu muutenki olevan vähä kärttynen ja "ei ihan oma ittensä". Josko ne juoksut sieltä kohta alkais, tammikuun puolivälissähän niitten pitäis laskujen mukaan tullakki. :)



Pötköt on syöny nyt viime kuut Nutroa, jota ostin ekan kerran sen BC:n sekundapussiepisodin jälkeen. Nutrossa ei oo mitään muuta vikaa ku se, että Artun silmät on alkanu vuotamaan ihan hirmu paljon. Aikaisemmin sillä saatto toinen silmä vuotaa välillä jonku verran, mutta nyt kummanki silmän alle ilmestyy hirviä kyynelvana yön aikana, hyi. Joten kun edellinen pussi Nutroa loppu, ostin Brit Carea. Toivottavasti tuo Artun silmien vuotaminen asettuu nyt kun alan taas syöttään BC:tä. Nappuloitten lisäksi menee edelleenki Mustin ja Mirrin Maukas-raakapakasteita. :)



Tammariin on pari viikkoa, mutta ne kinkerit jätetään tällä kertaa välistä. Artun aijoin sinne ilmottaa, mutta ilmottautumiset kerkes hujahtaa ohi, joten jääpi tammari tällä kertaa käymättä. Pitäs vilkasta ihan ajatuksen kanssa miltä ens vuoden näyttelykalenteri alkas näyttämään. Oosahan on varmaan kevään mammalomalla, saas nähä kerkeekö se "missikuntoon" tän kesän näytelmiin ollenkaan, mutta eiköhän me Artun kanssa joka tapauksessa pari näyttelyä koluta kesän aikana. :)



Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti