20.4.2011

Oosa 5,5 kk

Näin ensiksi, Neiti Nättinen täytti 5,5 kk perjantaina, ja sen kunniaksi otettiin uusia kuvia. Tällä kertaa ulkona ja maassa ;) Kyllä se on nätti, kunhan asettuu itse seisomaan ilman asetteluja :)

5,5 kk

5,5 kk

5,5 kk

Painoa löytyy 7,6 kiloa, mikä on sinänsä ihme, kun Oosa on taas oikein urakalla nirsoillut ruokansa kanssa. Varmaan se sitten kasvaa niillä tikuilla ja jäniksenpapanoilla, joita se niin innolla syö? No, pitää toivoa että neiti ei jää ihan kääpiöksi vaikka ruoka ei meinaa maistuakkaan. Ei siitä nyt mitään jättiläistä tartte tulla, mutta kyllähän tuo vielä jonkun verran sais kasvaa!


A happy dog?




Boing!













Oosan hampaat meinaa tuottaa päänvaivaa, tai siis se että ne ei suostu irtoamaan. Toiselta puolelta on kulmurit lähteneet, mutta toisella puolella The Tynkä ja alakulmuri ei suostu irtoamaan. Ja Oosa vaikeuttaa hommaa mahdollisimman paljon, kun ei suostu leikkimään vetoleikkejä, ainakaan niin että roikkuisi niillä hampailla rätissä kiinni, jotka pitäisi saada irtoamaan...huoh. No, kumpanenkin hammas on kuitenkin alkanut jo kellertämään ahkeran heiluttelun ansiosta, joten katsellaan vielä pari päivää, jos ne sieltä vielä nitkuttelemalla irtoaisi. Sitten on pakko leikkauttaa pois, jos eivät suostu lähtemään muuten :(







Viimeisistä lumen rippeistä pitää ottaa kaikki ilo irti!



Vaikka tänään tulikin vähän takatalvi, lunta ja räntää tulee taivaan täydeltä, niin käytiin silti Nemo-veljen kanssa puistossa. Keli ei tietenkään penskoja paljoa hidastanut, mutta itellähän siellä ei ole niin kivaa seisoskella... Kelit on muuten ollu ihanan keväiset ja viikonlopuksi pitäisi lämmetä kunnolla :) Kyllä se kesä tulee, jei! Oosa on oikein innoissaan kaikista ihanista tuoksuista (ja roskista), jotka lumen alta paljastuu. Lisäksi se on (valitettavasti) keksinyt, että kuoppien kaivaminen on huisin kivaa...


"Minun kuoppa!"

"Hui hirviä mitkä hampaat!"

Nemo ja Oosa

Nemo ja Oosa

Nemo ja Oosa

Ensi maanantaina sitten Oosan kanssa mätsäriin, jos ei ihan puukkoja sada :) Arttu saa tällä kertaa jäädä kotiin, ettei sen pöytäkammo vaan pahene!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti