2.5.2011

Oosa BIS4 Muhoksen Wappumätsärissä!

Oosa hurmasi eilen Muhoksen vappumätsärissä: ensin baby puppies -luokan voitto ja lopulta vielä kymmenen kilpailijan joukosta BIS4! Neiti esiintyi alusta loppuun kuin unelma, vaikka päivä olikin superpitkä (vajaa viisi tuntia?) :)
 
 
Aluksi kutsuttiinkin kaikki kilpailijat kerralla kehään, ei siis mentykään pareittain, kuten ensin ajattelin. Ensin seisotettiin koirat, jonka jälkeen tuomari kävi koirat yksitellen läpi. Oosa seisoi oikein nätisti, ja pöydälläkin antoi tutkia superhienosti, eikä "stepannut" ollenkaan. Seuraavaksi mentiin ympyrä ja edestakaisin, ja nämäkin meni oikein hienosti, en keksi mitään parannettavaa. Kun kaikki koirat oli käyty läpi, juostiin muistaakseni muutama kierros ympäri, jonka jälkeen taas seisotettiin. Tuomari kätteli kolme pois kehästä, jolloin jäljelle jäi neljä sijoitettavaa. Muutama kierros mentiin ympäri, ja sitten taas seisotettiin. Lopulta jäljellä oli Oosa ja joku terrieri. Tuomari pyysi menemään vielä kerran ympäri, että voi vertailla liikkeitä. Tällä kierroksella Oosa yritti pari kertaa alkaa nuuskimaan maata, ja ajattelin että voittomahikset meni siinä, mutta yllätyksekseni tuomari kättelikin meidät voittajiksi! Siitä sitten alkoikin piiiiitkä odotus, että päästään BIS-kehään. Nimittäin isoja koiria oli tosi paljon, ja niiden tuomari ehkä himppasen hidas. Varmaan puolisentoista tuntia värjöteltiin hyytävässä tuulessa ennen BIS-kehän alkua. Siellä käytiin vielä pari kertaa edestakaisin juoksemassa, ja loppuaika olikin sitten seisottamista. Välillä jo tuntui, että se, joka oli varautunut suurimmalla namimäärällä, voittaa, koska siinä seistiin PITKÄÄN. Mutta Oosa yllätti taas positiivisesti, ja tönötti paikallaan kuin patsas. Muutaman kerran yritti lähteä ohi lentävien lehtien perään, mutta kokonaisuudessaan neiti jaksoi seistä paljon yli odotusten. Loppujen lopuksi Oosa oli siis neljäs, hieno tyttö!

Mätsärissä oli myös Oosan Nemo-veli, joka oli sijoittui kolmanneksi baby puppies -luokassa :) Myös ipanoiden "isoveli" Camo (Tejakes Quattrostagioni) hurmasi tuomarit, ollen pienten aikuisten PUN1 & BIS3! Onnea Heidi!! Hyvin edustettiin corgeja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti